Spring naar content

It takes a fair view to make a real difference.

Wij maken de mensen die verantwoordelijk zijn voor verandering binnen jouw bedrijf succesvol.

Geen gedoe eromheen, maar dingen met twee handen aanpakken. Dat doen we op een duurzame manier van binnenuit als onderdeel van het team, en we houden CEO’s, bestuurders en managers net zo lief een goede spiegel voor als ideale sparringpartners.

Stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die zelf een verandering hebben meegemaakt, begeleid of geïnitieerd in diverse leiderschapsrollen binnen (middel) grote bedrijven. Verandermanagement van Kotter, Secure Base Leadership van Kohlrieser, Provocatief Coachen, De Kracht van het Nu, OGSM, allemaal kennis die we hebben en gebruiken.
Maar dat doen we wel op een menselijke manier met een open, eerlijke blik.

In welke rol we het DNA van jouw bedrijf en omgeving aannemen, is afhankelijk van wat voor jullie het meest effectief is om een positieve verandering te bewerkstelligen.

Wat we doen

Change Lead

Een nieuwe koers inzetten als organisatie betekent meestal dat er ook anders (samen) gewerkt moet worden. Een lijstje met strategische pijlers en SMART deliverables met KPI’s is vaak zo gemaakt door de leiding van een bedrijf. Maar hoe ga je om met de menselijke kant van verandering? Wij helpen je als rechterhand mee om juist die menselijke kant onderdeel te maken van wat jij wilt bereiken. Wij zijn jouw expert in het uitdenken, implementeren en verankeren van een duidelijk stappenplan om mensen duurzaam in beweging te brengen.

Interim (HR) Professional

Extra handen nodig om een strategische transformatie vorm te geven? Een team dat extra leiderschap support kan gebruiken om de volgende stap te maken? De kans pakken om met een tijdelijke vervanger mensen in beweging te krijgen richting een nieuwe koers, voordat er een definitieve invulling is? Wat de reden ook is, wij vullen graag dat stoeltje om tijdelijk een andere wind te laten waaien. Positieve verandering en mensen hierin meekrijgen is voor ons altijd de rode draad in een tijdelijke klus.

Partner in leiderschapsontwikkeling

Verandering begint van binnenuit en leiders binnen jouw organisatie zetten de toon. Zij zijn het leidend en lijdend voorwerp van verandering. Wij zijn sparringpartner voor zowel de formele als de informele leiders in elke laag van de organisatie. We laten hen elke dag het levende voorbeeld van de verandering zijn, om ook collega’s in beweging te krijgen.

Met een individuele aanpak of als onderdeel van een compleet leiderschapsprogramma, doen we er alles aan om deze groep leiders succesvol te maken.

Digitale verandering en IT implementaties

Dit soort IT-projecten draaien niet alleen om alles technisch werkbaar te maken. Uiteraard is de software ontwerpen, inrichten en implementeren de kern van dit soort projecten, maar uiteindelijk moeten toch mensen er mee gaan (samen)werken op een nieuwe manier. Dat heeft meer nodig dan alleen de nieuwe tools begrijpen. Onderwerpen als vertrouwen, transparantie, loslaten, digitale skills en begrijpen van werkprocessen hebben aandacht nodig. Precies op dat stuk sluiten wij aan om de menselijke kant van verandering te begeleiden, op een positieve manier.

Making positive
changes with

Ready for a fair view

Ben jij toe aan positieve verandering? Bel 0651575763 of mail via onderstaande knop