Spring naar content

Meet our positive changemakers.

Onze positive changemakers kijken met een andere blik naar het creëren van de perfecte omgeving om het maximale resultaat te behalen. Fairview koppelt altijd de juiste changemaker aan de vraag die er ligt. Want zoals elke vraag anders is, is elke persoon dat ook.

 

“Op een menselijke manier met een open en eerlijke blik.”

 

Een vaste kern van professionals die vanuit verschillende leiderschapsrollen het klappen van de zweep kennen, met samen meer dan 100 jaar internationale veranderervaring. Aangevuld met een groot en goed netwerk changemakers die met scherpte, souplesse, humor en veel positieve energie het verschil maken. De perfecte combinatie van een zakelijke, grensverleggende drang om te winnen met de benaderbaarheid van je beste vriend(in). Met één duidelijk doel; positieve veranderingen bewerkstelligen, op een menselijke manier met een open en eerlijke blik.

Positive partnerships

Fairview is altijd op zoek naar positieve partners. Bedrijven die hetzelfde in de wedstrijd staan als wij. Die in projecten een ideale aanvulling zijn op wat wij doen. Die verandering realiseren vanuit de ‘technische kant’ en het verschil maken in wat ze doen.

SuccessDay

SuccessDay ontzorgt organisaties met onafhankelijk advies en praktische ondersteuning voor, tijdens en na de overgang naar een nieuw digitaal HRIT/HCM-systeem. En wij ontzorgen SuccessDay en hun opdrachtgevers als het gaat om de menselijke kant van de verandering bij deze overgang. Oftewel win-win-win.

Meer info

Tech to Market

Tech to Market is een bureau gespecialiseerd in digital marketing en communicatie voor technische bedrijven en onderwijsinstellingen. Een scale-up bedrijf met een start-up mentaliteit. Samen met Tech to Market brengen wij veranderprogramma’s in herpositionering en cultuur tot leven. Intern beginnen is namelijk extern winnen.

Meer info

Meet us in real life

Ben jij toe aan positieve verandering? Bel 0651575763 of mail via onderstaande knop